Landolt Allprotect FR+ Palosuojattu

Paloajatkamaton, Kolhuja kestävä, itsekiinnittyvä porras- ja yleissuoja.

Uuden sukupolven kuitukangas monenlaiseen käyttöön kaikille yleisimmille pinnoille. Sopii sekä pitkäaikaiseen että toistuvaan käyttöön. ALLPROTECT FR+ on kestävä kuitukangas, joka on valmistettu synteettisistä kuiduista. Alapinta on päällystetty tarttuvalla laminoidulla komposiitilla, joka toimii nestesuojana ja ei jätä mitään jälkiä poistettaessa. Sopii erityisesti paloturvallisuutta vaativiin kohteisiin sekä kohteisiin, joissa tarkat sähköstaattisia purkauksia koskevat vaatimukset. Sen loistavat tartuntaominaisuudet sallivat sekä lattia, että seinäkiinnityksen.

Toiminnot : Liukumaton, turvallinen pinta, erittäin tarttuva ja 100% jälkiäjättämätön poistettaessa. Paloajatkamaton. Imukykyinen (korkea nesteiden imukykytaso)

Käyttökohteet : Portaat, lattiat ,seinät, katot yms. Suojaa kaikki yleisimmät pinnat. Toimii myös väliaikaisena liankerääjänä. Lattialämmitys on aina kytkettävä pois suojaamisen ajaksi.

Ominaisuudet : Helppo asennus, paloajatkamaton, extra vankka, liukumaton, läpäisemätön, imukykyinen.

Vahvuudet : Korkeimman laadun turvallisuus ja suojaus. Käytettävissä vertikaalisissa ja horisontaalisissa kohteissa, tarttuu kaikkiin pintoihin, ei tarvetta käyttää kiinnitysteippiä, 100% jälkiäjättämätön, paloa jatkamaton, vapaa haitallisista aineista

1m x 50m 15 rll / lava 

 

Kolhuja kestävä, paloajatkamaton, itsekiinnittyvä porras- ja yleissuoja.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Landolt Allprotect FR+ Palosuojattu”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.