Remonttisuojaaminenko kallista?

Remonttisuojaaminenko kallista?

Usein kuulemme sanottavan, että suojaamisen hintaa ei ole laskettu urakkatarjoukseen tai siihen on laskettu aivan minimaalinen työkustannus. Tai että ”suojaaminen on niin kallista”.

Kokeilepa suojaamattomuutta! Kokeile, paljonko maksaa maalitahrojen poisto tai ylimaalaus. Kokeile, paljonko maksaa karmien vaihtaminen tai kokolattiamaton vaihto. Tai naarmuuntuneen oven paikkaus.

Miksi rakennussuojaus kannattaa ostaa ammattilaisilta?

Olen nähnyt lukemattomia kohteita, joissa suojaus on periaatteessa tehty hyvin, mutta ei ole osattu käyttää oikeita tuotteita oikeille materiaaleille. Tuloksena on teipeistä jääneitä liimatahroja, irronneita ja repsottavia suojia, marmoriin jääneitä jälkiä, naarmuuntuneita ovenkarmeja ja kohtuuttomasti suojaamiseen mennyttä aikaa.

Tosi asia on, että rapatessa roiskuu ja vähän maalatessakin!

Siihen ei voida työmaalla vaikuttaa. Sen sijaan siihen, miltä työmaa näyttää valmistumisensa jälkeen, voi helposti vaikuttaa suojaamalla työmaa oikein.

Siihen, ettei suojaamisesta muodostu suhteettoman kallista, auttavat asiantuntijan avulla valitut tuotteet. Näin saat suojaamiseen käytetyistä euroista saa kaiken hyödyn irti!

Siru – Suojauksen supersankari
p. 050 325 9835, siru@rstarvike.fi