Tiimimme etsii kuumeisesti korvaavia ja täydentäviä tuotteita, koska osalla tavarantoimittajistamme on toimitusvaikeuksia

Tiimimme etsii kuumeisesti korvaavia ja täydentäviä tuotteita, koska osalla tavarantoimittajistamme on toimitusvaikeuksia

Arvoisat asiakkaamme ja yhteistyökumppanimme!

Raaka-aineiden ja kuljetusten hinnat ovat nousseet merkittävästi viime kuukausien aikana, minkä johdosta myös RS-Tarvikkeen hinnat ovat nostopaineen alla.

Epävarmuus raaka-aineiden saatavuudesta on lisääntynyt, mikä on pakottanut meidät tekemään poikkeuksellisia toimenpiteitä varmistaaksemme toimitusvarmuutemme.

Osalla tavarantoimittajistamme on vaikeuksia toimittaa tilauksiamme ja tästä syystä etsimme parhaillaan kuumeisesti korvaavia ja täydentäviä tuotteita. Näillä tekijöillä on ollut merkittävä vaikutus liiketoimintakustannuksiimme.

Vaikka toivomme, että tällä hetkellä näkemämme hintojen nousu tasoittuu jossain vaiheessa, meillä ei ole vielä tietoa siitä, milloin tämä mahdollisesti tapahtuu. Tässä poikkeuksellisessa tilanteessa ensisijaisena tavoitteenamme on toimitusvarmuutemme turvaaminen.

Näistä syystä olemme joutuneet nostamaan osan tuotteidemme hintoja ja rajoittamaan tarjouksiemme voimassaoloaikoja, sekä pidättämään oikeuden päivittää hintoja.

Markkinaennuste ei anna viitteitä kustannusten laskusta lähitulevaisuudessa, joten pyydämme varautumaan mahdollisesti tuleviin hinnankorotuksiin lähikuukausina.

Kiitämme ymmärryksestänne. Jos sinulla heräsi kysyttävää, ota yhteyttä omaan myyjääsi.

Mukavaa kevään jatkoa!

Yhteistyöterveisin
Team RS-Tarvike

Tästä voit ladata tiedotteen pdf-muodossa